topscroll-arrow

Barne-bestikksett i 6 deler Safari

Beskrivelse

  • Inneholder: 1 x barnebestikksett i 4 deler (L 16,5/18,5/16,5/13,0 cm), 1 x barnetallerken (Ø 19,0 cm), 1 x musliskål (Ø 13,8 cm, høyde 6,0 cm).
  • Materiale: Cromargan rustfritt stål 18/10, polert rustfritt stål og hygienisk. Barneserviset er av porselen, men tåler oppvaskmaskin. De fargede motivene på bestikket er motstandsdyktige mot riper.
  • Kniven har en lett bølgesliping, skjeen har avrundede kanter og gaflene er tilpasset små barnemunner.
  • Til barn fra 3 år: Dette komplette bestikksettet passer perfekt til barnets alder både i størrelse og utforming. Ergonomisk design som er tilpasset små barnehender.
  • Barnebestikket er den perfekte dåps- eller fødselsgaven. Alle barnebestikkene fra WMF kan graveres.

 

Barnesettet med 6 deler fra WMF er tilpasset barnets motoriske ferdigheter fra tre år – og gjør frokosten og middagen til et spennende eventyr. Hvert sett består av et bestikksett i 4 deler av Cromargan® rustfritt stål 18/10 samt en tallerken og musliskål av porselen. Alle delene har vakre motiver og fargebilder, f.eks. av Ole Brumm eller Den lille prinsen. Barnegaffelen, barnekniven og de to skjeene er ergonomisk formet, har kraftige skaft og avrundede kanter. De er skapt til små hender og passer til barnemunnen. Dekorasjonen på bestikk og servise fås med mange forskjellige motiver, er hygieniske og tåler oppvaskmaskin. Barnesettene passer til alle måltidene og pynter ethvert bord.

Spesifikasjoner

SKU1280029964
Længde(cm)16,5 -18,5-16,5-13,0
Sekundært materialePorcelæn
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
VedligeholdelseKan tåle opvaskemaskine
Omfang af levering1 x børnebestik, sæt i 4 dele, 1 x tallerken, 1 x müsliskål