topscroll-arrow

FUSIONTEC Functional grytesett, 2 deler

Beskrivelse

WMFs Fusiontec Functional-sortiment imponerer med sitt helt unike, lydsvake og funksjonelle lokk som gjør det lett å helle uten bruk av sil. Grytesettets moderne, strømlinjeformede design lever fullt og helt opp til selv de høyeste estetiske kravene. WMFs Fusiontec Functional-sortimentet fås i alle standardstørrelser. 

Hightech-materialet for WMF Fusiontec sikrer en fantastisk matlagingsopplevelse. En spesiell kjerne av jern-stål som med naturlige mineraler smeltes sammen til et uatskillelig materiale – det er Fusiontec fra WMF! Dette hightech-materialet er utviklet til å ha en svært høy yteevne – hele livet.

Fusiontecs gryter og panner har en ekstremt sterk og motstandsdyktig overflate, og dermed forblir grytesettet fra WMF Fusiontec pent å se på år etter år. Den usedvanlig glatte overflaten er både hard, skjærefast og slitesterk. Fusiontec-grytene tåler oppvaskmaskin og er svært lette å rengjøre. Grytesettet fra Fusiontec sikrer en fantastisk matlaging – uansett om du skal tilberede en skjønn gryterett eller en lekker biff med stekeskorpe – selv de mest kompliserte rettene lykkes med WMF Fusiontec. Grytene sikrer en optimal varmefordeling, og de egner seg til alle komfyrtyper. En ekstra liten bonus: Med det gjennomsiktige glasslokket har du de beste mulighetene for å følge med på matlagingsprosessen.

Alle panner, kasseroller og lave og høye gryter fra WMF Fusiontec er fremstilt i Tyskland og har 30 års garanti*. Dette fantastiske designet er tidløst og er dermed alltid moderne.

Spesifikasjoner

SKU517505290
Omfang av levering1 x kasserolle med langt håndtak og lokk Ø 16 cm, 1 x høy gryte med lokk Ø 20 cm
FargeSvart
Viktigste materialeFUSIONTEC
Sekundært materialeRustfritt stål, glass
ProduktegenskaperGod varmedelingsevne, lett å rengjøre og vedlikeholde, skjærefast, bred hellekant for en dryppfri helling
LokktypeGlasslokk med silikonkant
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, gass-, elektrisk og induksjonskomfyr
TemperaturbestendighedOvnfast, tåler både fryser og kjøleskap
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 250 °C
VedligeholdelseTåler oppvaskmaskin
ProduksjonProdusert i Tyskland
Garanti30 års garanti på FUSIONTEC-materialet