topscroll-arrow

Diadem Plus grytesett, 5 deler

Beskrivelse

Hvis du liker å lage mat, trenger du forskjellige gryter som er utstyrt med standardutstyr. WMF tilfører forskjellige størrelser til det brede utvalget, der høye og lave gryter er et must i ethvert sett. I den høye gryten kan du tilberede alle matvarer som krever mye væske, da denne gryten har en ekstra høy kant. Vannet spruter ikke når du koker kjøtt i gryta, og den er også ytterst velegnet til pasta, poteter og grønnsaker. Den lave gryten er en kombinasjon av en panne og en høy gryte da kanten er høyere enn på en panne, og derfor spruter det ikke ut fett. Samtidig er kanten lavere enn på den høye gryten, så væsken fordamper raskere, og du kan derfor koke kjøtt/grønnsaker i gryten uten problemer. Alle gryter er fremstilt av robust Cromargan®, som er lett å vedlikeholde, og dessuten er de utstyrt med TransTherm®-universalbunn så de er egnet til alle typer komfyrer, inkl. induksjon.

Med Diadem Plus har WMF designet en serie som virkelig har vist seg å holde lenge selv om den brukes hver eneste dag. Disse grytene av rustfritt stål med profilhåndtak egner seg både til mindre porsjoner og når du skal lage mat til det helt store selskapet. Den litt runde formen virker elegant, og TransTherm®-universalbunnen, som er utstyrt med en kraftfull aluminiumskjerne, avleder raskt varmen fra komfyren og direkte ned i det innvendige av gryten. Temperaturen kan reguleres nøyaktig, så du trenger ikke noe maks-koketrinn når du lager mat. Takket være lokket av varmebestandig glass kan du lett kontrollere kokeprosessen, og den brede beskyttelseskanten gjør det lett å helle av væsken uten å søle. I den lille melkekasserollen kan du raskt varme opp melk og andre væsker, og ved hjelp av tuten kan du lett helle væsken opp i koppen uten å dryppe eller søle. Serien tåler selvfølgelig oppvaskmaskin, og den inneholder også lave og høye gryter i tre forskjellige størrelser fra 16 til 24 cm diameter samt en kasserolle med langt håndtak og uten lokk.

Spesifikasjoner

SKU0730086040
Omfang av levering1 x lav gryte med lokk Ø 16 cm (ca. 1,5 l), 1 x lav gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 3 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 16 cm (ca. 2 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 3,7 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 24 cm (ca. 6,5 l)
Viktigste materialeCromargan® rustfritt stål 18/10
Annet materialeGlass
ProduktegenskapTransTherm®-universalbunn, som er egnet til alle komfyrtyper; Bred beskyttelseskant for dryppfri helling; Håndtak i rustfritt stål
LokktypeGlasslokk
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, elektrisk, gass- og induksjonskomfyr
TemperaturbestandighetOvnfast
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 250 °C uten lokk og 180 °C med lokk; tåler ovn opptil 130 °C
VedlikeholdTåler opvaskmaskin