topscroll-arrow

FUSIONTEC Functional høy gryte, Ø 20 cm

Beskrivelse

WMF FUSIONTECs Functional-sortiment overbeviser med et helt unikt, lydsvakt og funksjonelt lokk som sikrer en enkel helling uten bruk av sil. Kokekarets moderne, rettlinjede design lever fullt ut opp til de høyeste estetiske kravene. WMF FUSIONTECs Functional-sortiment fås i alle vanlige størrelser og i følgende farger.

Det høyteknologiske materialet WMF FUSIONTEC sikrer en fantastisk matlagingsopplevelse. En spesiell jern-stålkjerne som med naturlige mineraler smeltes sammen til et uatskillelig materiale – det er FUSIONTEC fra WMF. Dette høyteknologiske materialet er utviklet til å ha en svært høy yteevne – gjennom hele livet.

  1. Svært motstandsdyktig overflate Kokekar med WMF FUSIONTEC fortsetter med å se nytt ut. Den usedvanlig glatte overflaten er ekstra hard, skjærefast og slitesterk. Det høyteknologiske kokekaret tåler likedan oppvaskmaskin og er svært lett å rengjøre.
  2. Fantastiske matlagingsegenskaper
    Uansett om du skal tilberede en lekker gryterett eller en biff med sprø skorpe, så lykkes selv de mest kompliserte rettene med WMF FUSIONTEC, som er det perfekte høyteknologiske utstyret. Det sikrer en optimal varmeledning og varmefordeling og er egnet til alle komfyrtyper. Og så er det en liten ekstra bonus: Med det gjennomsiktige glasslokket har du de beste mulighetene for å følge med på matlagingsprosessen.
  3. Toppkvalitet
    Alle panner, kasseroller, serveringsgryter samt lave og høye gryter fra WMF FUSIONTEC er produsert i Tyskland og med 30 års garanti*. Dette fantastiske designet er tidløst og er dermed alltid moderne.

Spesifikasjoner

SKU0517305290
Diameter (cm)20 / 18
Høyde (cm)15,8
Lengde (cm)29,6
Bredde (cm)21,5
Kapasitet (liter)3,7
FargeSvart
Viktigste materialeFUSIONTEC
Annet materialeRustfritt stål
ProduktegenskapLett å rengjøre og vedlikeholde; God varmeledningsevne; Veldig god varmeledningsevne; Skjærefast; Bred beskyttelseskant for dryppfri helling
LokktypeGlasslokk
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, elektrisk, gass- og induksjonskomfyr
TemperaturbestandighetOvnfast, tåler kjøleskap og fryser
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 250 °C uten lokk og 180 °C med lokk
VedlikeholdTåler opvaskmaskin
ProduktionMade In Germany
Garanti30 år på FUSIONTEC-materialets holdbarhet