topscroll-arrow

FUSIONTEC Mineral høy gryte, Rose Quartz

Beskrivelse

Et usedvanlig design med farger som er inspirert av mineraler, og den vakre metallic-effekten kjennetegner WMF FUSIONTECs Mineral-sortimentet.
Glasslokket sørger for at du hele tiden kan følge matlagingsprosessen. Sortimentet fås i alle vanlige størrelser og i følgende farger*.

Det høyteknologiske materialet WMF FUSIONTEC sikrer en fantastisk matlagingsopplevelse. En spesiell jern-stålkjerne som med naturlige mineraler smeltes sammen til et uatskillelig materiale – det er FUSIONTEC fra WMF. Dette høyteknologiske materialet er utviklet til å ha en svært høy yteevne – gjennom hele livet.

  1. Svært motstandsdyktig overflate Kokekar med WMF FUSIONTEC fortsetter med å se nytt ut. Den usedvanlig glatte overflaten er ekstra hard, skjærefast og slitesterk. Det høyteknologiske kokekaret tåler likedan oppvaskmaskin og er svært lett å rengjøre.
  2. Fantastiske matlagingsegenskaperUansett om du skal tilberede en lekker gryterett eller en biff med sprø skorpe, så lykkes selv de mest kompliserte rettene med WMF FUSIONTEC, som er det perfekte høyteknologiske utstyret. Det sikrer en optimal varmeledning og varmefordeling og er egnet til alle komfyrtyper. Og så er det en liten ekstra bonus: Med det gjennomsiktige glasslokket har du de beste mulighetene for å følge med på matlagingsprosessen.
  3. Toppkvalitet
    Alle panner, kasseroller, serveringsgryter samt lave og høye gryter fra WMF FUSIONTEC er produsert i Tyskland og med 30 års garanti*. Dette fantastiske designet er tidløst og er dermed alltid moderne.

Spesifikasjoner

SKU0514495290
Omfang av levering1 x høy gryte med lokk Ø 24 cm
Diameter (cm)24 / 22
Kapasitet (liter)6,4
FargeRose Quartz
Viktigste materialeFUSIONTEC
Annet materialeRustfritt stål
ProduktegenskapLett å rengjøre og vedlikeholde; God varmeledningsevne; Veldig god varmeledningsevne; Skjærefast; Bred beskyttelseskant for dryppfri helling
LokktypeGlasslokk
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, elektrisk, gass- og induksjonskomfyr
TemperaturbestendighetOvnfast, tåler kjøleskap og fryser
VarmebestendighetVarmebestandig opptil 250 °C uten lokk og 180 °C med lokk
VedlikeholdTåler opvaskmaskin
ProduktionMade In Germany
Garanti30 år på FUSIONTEC-materialets holdbarhet