topscroll-arrow

Knivblokk med kniver i 6 deler Spitzenklasse Plus

Beskrivelse

Uansett om du er fritidskokk eller profesjonell kokk, vegetar eller kjøttelsker, eller om du har stort eller lite kjøkken: En knivblokk er den beste og sikreste oppbevaringen av husholdningskniver i høy kvalitet. Knivene er alltid innenfor rekkevidde, og de skarpe bladene beskyttes. Knivblokken leveres sammen med en kokke-, kjøtt-, universal- og brødkniv. Sist, men ikke minst, anbefales forskjellige blader for å kunne forarbeide alle matvarene perfekt. Det perfekte supplementet til settet er slipestålet, noe som ikke må mangle i et kjøkken. Hvis det brukes riktig og regelmessig, forlenger det knivenes levetid betydelig. I motsetning til knivslipere brukes slipestål vanligvis til litt stumpe kniver. 

Knivskarpe blader og skaft som føles som om de er skapt til hånden din, samt en mangfoldighet av kniver uten sidestykke: Kolleksjonen Spitzenklasse Plus er klassikeren blant WMF-knivene. Deres moderne design pryder med avrundede kanter på skaftene slik at knivene ligger enda bedre i hånden. Den fugefrie forarbeidningen av skaftene, et smidd bolster til den rette balansen og blader foredlet med Performance Cut garanterer et solid, sikkert og pålitelig arbeid. Kolleksjonen omfatter mange forskjellige kniver og har en kniv som egner seg til enhver kokk og enhver ingrediens: fra klassikere som kokke-, universal- og grønnsakskniver med forskjellige bladlengder til kinesiske kokke- og hakkekniver i forskjellige utførelser og santoku- og biffkniver. Da er det gøy å lage mat!

Spesifikasjoner

SKU1892159992
Omfang av levering1 x knivblokk, 1 x kokkekniv 20 cm, 1 x brødkniv med dobbelt bølgesliping 20 cm, 1 x kjøttkniv 16 cm, 1 x universalkniv 10 cm, 1 x slipestål
Viktigste materialeSmidd spesialklingestål
Sekundært materialeRustfritt stål 18/10
ProduktegenskapPerformance Cut, dobbel bølgesliping
FargeRustfritt stål brun
VedlikeholdVaskes for hånd
ProduktionMade in Germany