topscroll-arrow

Function 4 grytesett, 4 deler

Beskrivelse

Hvis du liker å lage mat, trenger du forskjellige gryter som er utstyrt med standardutstyr. WMF tilfører forskjellige størrelser til det brede utvalget, der høye og lave gryter er et must i ethvert sett. I den høye gryten kan du tilberede alle matvarer som krever mye væske, da denne gryten har en ekstra høy kant. Vannet spruter ikke når du koker kjøtt i gryta, og den er også ytterst velegnet til pasta, poteter og grønnsaker. Den lave gryten er en kombinasjon av en panne og en høy gryte da kanten er høyere enn på en panne, og derfor spruter det ikke ut fett. Samtidig er kanten lavere enn på den høye gryten, så væsken fordamper raskere, og du kan derfor koke kjøtt/grønnsaker i gryten uten problemer. Alle gryter er fremstilt av robust Cromargan®, som er lett å vedlikeholde, og dessuten er de utstyrt med TransTherm®-universalbunn så de er egnet til alle typer komfyrer, inkl. induksjon.

Kokekarene er skapt i samarbeid med designbyrået NOA Aachen, og MP3-spilleren iPod fra Apple var inspirasjon til grytelokket. Lokket er fremstilt av rustfritt stål og silikon og har fire forskjellige funksjoner – faktisk akkurat som iPod-ens kontrollhjul. På en praktisk måte og avhengig av posisjonen kan væsken ved hjelp av det lukkede lokket helles av – både helt og kontrollert: Ved hjelp av de store maskeåpningene helles kokevannet ut mens pastaen blir i gryten. De små maskeåpningene fungerer på samme måte for ris. Den lukkede posisjonen er beregnet til koking med lite vann, og den åpne er beregnet til å helle ut vannet helt. Du kan ikke unngå å legge merke til den røde ringen på lokket. Den er fremstilt i varmebestandig silikon og sitter fast på lokket. Viktig: De hule håndtakene kan ikke bli varme under matlagingen, så du trenger altså ikke grytelapper her. Grytene er utstyrt med innvendig måleenhet så du lett kan dosere væsken, og de er fremstilt av robust Cromargan®. TransTherm®-universalbunnen er også egnet til induksjon, den tar raskt opp varmen fra komfyren og fordeler den, akkurat som den også holder lenge på varmen. Serien inneholder forskjellige gryter samt stekepanne, dampinnsats og kasserolle med langt håndtak.  

Spesifikasjoner

SKU0760046380
Omfang av levering1 x lav gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 2,5 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 16 cm (ca. 1,9 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 3,9 l), 24 cm (ca. 5,7 l)
Viktigste materialeCromargan® rustfritt stål 18/10
NebenmaterialeGlass
ProduktegenskapInnvendig måleenhet; Bred beskyttelseskant for dryppfri helling; Håndtak i rustfritt stål
LokktypeGlasslokk
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, elektrisk, gass- og induksjonskomfyr
TemperaturbestandighetOvnfast
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 250 °C uten lokk og 180 °C med lokk
VedlikeholdTåler opvaskmaskin
ProduktionMade In Germany
TestprisÅrets kjøkkeninnovasjon 2010