topscroll-arrow

Gourmet Plus grytesett, 4 deler

Beskrivelse

Hvis du liker å lage mat, trenger du forskjellige gryter som er utstyrt med standardutstyr. WMF tilfører forskjellige størrelser til det brede utvalget, der høye og lave gryter er et must i ethvert sett. I den høye gryten kan du tilberede alle matvarer som krever mye væske, da denne gryten har en ekstra høy kant. Vannet spruter ikke når du koker kjøtt i gryta, og den er også ytterst velegnet til pasta, poteter og grønnsaker. Den lave gryten er en kombinasjon av en panne og en høy gryte da kanten er høyere enn på en panne, og derfor spruter det ikke ut fett. Samtidig er kanten lavere enn på den høye gryten, så væsken fordamper raskere, og du kan derfor koke kjøtt/grønnsaker i gryten uten problemer. Alle gryter er fremstilt av robust Cromargan®, som er lett å vedlikeholde, og dessuten er de utstyrt med TransTherm®-universalbunn så de er egnet til alle typer komfyrer, inkl. induksjon.
Grytene med den matterte overflaten vekker begeistring hos alle som elsker å lage mat. Med Gourmet Plus kan du nemlig trylle frem retter som en profesjonell kokk. Denne serien har alt: Den er stabil, motstandsdyktig og står godt fast på enhver komfyr. Alle delene er fremstilt av Cromargan®, som er motstandsdyktig overfor syre, akkurat som det er lukt- og smaksnøytralt. De stabile håndtakene ligger godt i hånda og er hule inni så de ikke blir varme under matlagingen. Det tunge lokket gir en sikker lukking av gryta, men kan raskt skyves til side hvis det er nødvendig. Ved hjelp av åpningene slippes dampen ut på en kontrollert måte slik at vannet ikke spruter ut. Takket være den innvendige måleenheten er det mulig å fylle den nøyaktige mengden væske i hver enkelt gryte – og ved hjelp av den brede beskyttelseskanten kan væsken helles fra igjen uten å dryppe. TransTherm®-universalbunnen opptar raskt varmen, fordeler den regelmessig og holder lenge på den. Det sparer både tid og energi, og dessuten trenger du ikke noe maks koketrinn. Serien inneholder forskjellige gryter, panner og en dampinnsats – og alle tåler oppvaskmaskin.

Spesifikasjoner

SKU0720046030
Omfang av levering1 x lav gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 2,5 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 16 cm (ca. 1,9 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 20 cm (3,9 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 24 cm (ca. 5,7 l)
Viktigste materialeCromargan® rustfritt stål 18/10
ProduktegenskapTransTherm®-universalbunn, som er egnet til alle komfyrtyper; Bred beskyttelseskant for dryppfri helling; Håndtak i rustfritt stål; Dampåpning i lokket
LokktypeRustfritt stållokk
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, elektrisk, gass- og induksjonskomfyr
TemperaturbestandighetOvnfast
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 250 °C
VedlikeholdTåler opvaskmaskin
ProduktionMade In Germany