topscroll-arrow

Quality One grytesett, 4 deler

Beskrivelse

Hvis du liker å lage mat, trenger du forskjellige gryter som er utstyrt med standardutstyr. WMF tilfører forskjellige størrelser til det brede utvalget, der høye og lave gryter er et must i ethvert sett. I den høye gryten kan du tilberede alle matvarer som krever mye væske, da denne gryten har en ekstra høy kant. Vannet spruter ikke når du koker kjøtt i gryta, og den er også ytterst velegnet til pasta, poteter og grønnsaker. Den lave gryten er en kombinasjon av en panne og en høy gryte da kanten er høyere enn på en panne, og derfor spruter det ikke ut fett. Samtidig er kanten lavere enn på den høye gryten, så væsken fordamper raskere, og du kan derfor koke kjøtt/grønnsaker i gryten uten problemer. Alle gryter er fremstilt av robust Cromargan®, som er lett å vedlikeholde, og dessuten er de utstyrt med TransTherm®-universalbunn så de er egnet til alle typer komfyrer, inkl. induksjon.

Det elegante designet som kjennetegner serien Quality One, stammer fra Peter Ramminger. Hans idé var å overføre grytenes harmoniske linje og klare design til fremragende funksjonalitet. Han ville skape produkter som kunne gjøre matlagingen lettere – og hverdagen i kjøkkenet morsommere. Disse kokekarene er flotte å se på takket være sine runde former og håndtak samt det buede lokket. Selve utformingen lever også fullt opp til de høye forventningene. Håndtakene av rustfritt stål blir ikke varme takket være den patenterte Cool+ teknologien – og det kan ses på de knallrøde prikkene. Og ikke nok med det: Lokket, som er fremstilt av varmebestandig kvalitetsglass, sitter fast på gryten, og dampen slipper dermed ut gjennom tre små åpninger. Ved hjelp av den brede beskyttelseskanten kan væsken helles sikkert fra – uten å dryppe. TransTherm®-universalbunnen er egnet til alle komfyrtyper, også induksjon. Sist, men ikke minst tåler grytene i rustfritt Cromargan® oppvaskmaskin.

Spesifikasjoner

SKU0774046380
Omfang av levering1 x lav gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 3,4 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 16 cm (ca. 2 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 4,1 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 24 cm (ca. 6,8 l)
Viktigste materialeCromargan® rustfritt stål 18/10
ProduktegenskapBred beskyttelseskant for dryppfri hellingg; Cool+ teknologi; Dampåpning i lokket
LokktypeGlasslokk
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, elektrisk, gass- og induksjonskomfyr
TemperaturbestandighetOvnfast
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 130 °C
VedlikeholdTåler opvaskmaskin