topscroll-arrow

Trend grytesett, 4 deler

Beskrivelse

Hvis du liker å lage mat, trenger du forskjellige gryter som er utstyrt med standardutstyr. WMF tilfører forskjellige størrelser til det brede utvalget, der høye og lave gryter er et must i ethvert sett. I den høye gryten kan du tilberede alle matvarer som krever mye væske, da denne gryten har en ekstra høy kant. Vannet spruter ikke når du koker kjøtt i gryta, og den er også ytterst velegnet til pasta, poteter og grønnsaker. Den lave gryten er en kombinasjon av en panne og en høy gryte da kanten er høyere enn på en panne, og derfor spruter det ikke ut fett. Samtidig er kanten lavere enn på den høye gryten, så væsken fordamper raskere, og du kan derfor koke kjøtt/grønnsaker i gryten uten problemer. Alle gryter er fremstilt av robust Cromargan®, som er lett å vedlikeholde, og dessuten er de utstyrt med TransTherm®-universalbunn så de er egnet til alle typer komfyrer, inkl. induksjon.

Den klassiske rette gryteformen med kantete håndtak kjennetegner det flotte arbeidet fra designbyrået Metz & Kindler. Mottoet deres er: Ikke noe dilldall – men matlaging på en god og enkel måte. Og det har virkelig lyktes med Cromargan®-serien Trend. Uansett om maten bare skal stå og småkoke eller lynstekes ved kraftig varme, så er alt mulig takket være det robuste materialet. Det varmebestandige glasslokket med rustfri stålkant sitter godt fast på gryten, og gir deg mulighet for å følge med på hva som skjer. Takket være den brede beskyttelseskanten kan du helle uten å søle. De store håndtakene ligger godt i hånda, de er hule inni og blir ikke varme på komfyren. Takket være TransTherm®-universalbunnen passer grytene til alle typer komfyrer, også induksjon. Alle seriens deler tåler oppvaskmaskin. Serien inneholder lave og høye gryter mellom 16 og 24 cm, en høy suppegryte samt kasseroller med langt håndtak i forskjellige størrelser.

Spesifikasjoner

SKU0768046380
Omfang av levering1 x lav gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 2,5 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 16 cm (ca. 1,9 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 3,3 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 24 cm (ca. 5,7 l)
Viktigste materialeCromargan® rustfritt stål 18/10
Sekundært materialeGlass
ProduktegenskapBred beskyttelseskant for dryppfri helling, håndtak i rustfritt stål
LokktypeGlasslokk
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, elektrisk, gass- og induksjonskomfyr
TemperaturbestandighetOvnfast
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 250 °C uten lokk og 180 °C med lokk
VedligeholdelseTåler opvaskmaskin
ProduktionMade In Germany