topscroll-arrow

Vignola grytesett, 4 deler

Beskrivelse

Hvis du liker å lage mat, trenger du forskjellige gryter som er utstyrt med standardutstyr. WMF tilfører forskjellige størrelser til det brede utvalget, der høye og lave gryter er et must i ethvert sett. I den høye gryten kan du tilberede alle matvarer som krever mye væske, da denne gryten har en ekstra høy kant. Vannet spruter ikke når du koker kjøtt i gryta, og den er også ytterst velegnet til pasta, poteter og grønnsaker. Den lave gryten er en kombinasjon av en panne og en høy gryte da kanten er høyere enn på en panne, og derfor spruter det ikke ut fett. Samtidig er kanten lavere enn på den høye gryten, så væsken fordamper raskere, og du kan derfor koke kjøtt/grønnsaker i gryten uten problemer. Alle gryter er fremstilt av robust Cromargan®, som er lett å vedlikeholde, og dessuten er de utstyrt med TransTherm®-universalbunn så de er egnet til alle typer komfyrer, inkl. induksjon.

Når alt går som smurt på kjøkkenet, kan du takke de vakre Vignola-grytene. De halvsirkelformede håndtakene og lokkets brede innfatning i rustfritt stål understreker det vakre designet på dette velutstyrte kokekaret. Utvendig er gryten av robust Cromargan®, innvendig er gryten også ytterst overbevisende: Takket være det tredobbelte slippbelegget er det ikke noe som setter seg fast i gryten, og det er slutt på at maten blir brent. Rengjøringen går også som en lek. Det varmebestandige glasslokket sitter godt fast på gryten så du både kan spare på vannet og energien når du lager mat. De ovnfaste og ergonomiske profilhåndtakene i rustfritt stål ligger behagelig i hånden, og takket være den brede beskyttelseskanten kan alle væsker helles fra uten å dryppe. TransTherm®-universalbunnen er egnet til alle komfyrtyper, også induksjon. Den opptar varmen raskt, fordeler den regelmessig og holder på den veldig lenge. Serien inneholder lave og høye gryter i forskjellige størrelser, en kasserolle med langt håndtak samt en kokk- og melkekasserolle.

Spesifikasjoner

SKU0727046380
Omfang av levering1 x høy gryte med lokk Ø 16 cm (ca. 1,9 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 20 cm (ca. 3,3 l), 1 x høy gryte med lokk Ø 24 cm (ca. 5,7 l), 1 x kasserolle med langt håndtak 16 cm (ca. 1,5 l)
Viktigste materialeCromargan® rustfritt stål 18/10
Annet materialeGlass
ProduktegenskapTransTherm®-universalbunn, som er egnet til alle komfyrtyper; Bred beskyttelseskant for dryppfri helling; Håndtak i rustfritt stål
LokktypeGlasslokk
KomfyrtypeEgnet til glasskeramisk, elektrisk, gass- og induksjonskomfyr
TemperaturbestandighetOvnfast
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 250 °C (på komfyr) og 70 °C (i ovn)
VedlikeholdVaskes for hånd