topscroll-arrow

Lyric Cromargan protect, bestikksett 24 deler

Beskrivelse

Et rustikt spisebord av gamle bjelker, en stentøykopp, stoffservietter, en grov marmorplate, en skikkelig matpakke og et par gode venner – så er det duket for hygge og velvære! I denne deilige og ukompliserte atmosfæren, full av autensitet, passer et markant og enkelt bestikk perfekt inn. Med vakre og veldefinerte proporsjoner er de enkelte bestikkdelene ikke bare en fryd for øyet – deres ergonomiske form gjør dem også behagelige å holde. Med kvalitetsmaterialer som spesialklingestål med bølgesliping og det velutførte designet i Cromargan protect® tåler delene oppvaskmaskin og er svært motstandsdyktige overfor riper og bruksspor. Da er det ingenting som står i veien for avslapping og hygge.

Så elegant - og så vakkert: WMF-bestikket Lyric fra Designstudio Köhler & Wilms overbeviser med sine klare konturer og harmoniske proporsjoner. Takket være materialets avbalanserte styrke og kantenes nøyaktige forarbeidning ligger det alltid godt i hånda. Hvis du liker polerte overflater i en tidløs og klassisk stil, så vil du rett og slett elske dette bestikket.
Materialets kvalitet er også overbevisende: De smidde knivene av spesial-klingestål i høy kvalitet sikrer en langtidsholdbar skjæreevne, og belegget av Cromargan protect® gir bestikket en høy motstandsdyktighet overfor riper og hverdagens bruksspor.

Spesifikasjoner

SKU1161006344
Omfang av levering6 x spiseskjeer, 6 x spisegafler, 6 x spisekniver, 6 x teskjeer
FargeRustfritt stål
Viktigste materialeCromargan protect
ProduktegenskapBølgesliping i høy kvalitet
Kniv artMonoblock-kniv
VedlikeholdTåler opvaskmaskin