topscroll-arrow

Profi Resist stekpanne

Beskrivelse

Uansett om du er fritidskokk eller profesjonell kokk, og om du lager speilegg med bacon eller haute cuisine: Klassikeren blant stekepannene, stekepannen med langt håndtak, må ikke mangle i et kjøkken. Pannesortimentet fra WMF har en passende modell til enhver rett, ingrediens og tilberedningsmåte. Velg mellom rustfritt stål, aluminium og flerlagsmateriale i høy kvalitet, mellom en varmebestandig keramisk forsegling og det langtidsholdbare PermaDur slippbelegget, mellom forskjellige størrelser, forskjellige former og kanthøyder og tilhørende pannelokk. Alle stekepanner med langt håndtak er utstyrt med et ergonomisk håndtak så de ligger godt i hånda. Gjør noe ut av det: Gå i gang – og la ikke lenger noe bli brent. 

WMF-serien Profi Resist forener de beste egenskapene ved en panne av rustfritt stål med en modell med slippbelegg: Aluminiumskjerne, rustfritt stål innvendig og ekstremt motstandsdyktig kromstål utvendig. Dessuten sørger belegget på stekeflaten for at maten ikke lenger blir brent fast. Skru opp varmen – rustfritt stål tåler høye temperaturer – og fjærkre og andre kjøttstykker får en lekker og sprø skorpe. Profi Resist-panner er ganske enkelt perfekte til alt det du vil brune fort. Stek i vei! Du vil få stor glede av pannen i lang tid, for den forhøyede bikube-strukturen av rustfritt stål beskytter Profi Resist-modellenes slippforsegling. WMF gir 5 års garanti på pannen Profi Resist. Pannene av flerlagsmateriale fordeler varmen jevnt og er egnet til alle komfyrtyper, også til energieffektive induksjonskokeplater. Den elegante kolleksjonen omfatter stekepanner med langt håndtak og panner med 2 håndtak samt en wokpanne i høy kvalitet.

Spesifikasjoner

SKU1756286411
Diameter (cm)24,28
Kokesone diameter (cm)22
FargeRustfritt stål svart
Viktigste materialeMateriale i 3 lag: Cromargan® rustfritt stål 18/10 innvendig, aluminium i kjernen og kromstål utvendig
Sekundært materialeRustfritt stål 18/10
KomfyrtypeEgnet til glasskeramiske, elektriske, gass- og induksjonskomfyrer
TemperaturbestandighetTåler ovn
VarmebestandighetVarmebestandig opptil 260 °C
VedlikeholdVaskes for hånd
Garanti5 års garanti